Nabídka vín, Strana 5

Červené víno, které se vyznačuje intenzivní vůní lesního ovoce, koření a vanilky. Díky své delikátní a neodolatelné jemnosti je ideální ke grilovanému i dušenému masu, vepřovému, jehněčímu a vyzrálým sýrům.

Oblíbená odrůda Chardonnay z nové řady Redentore, které charakterizují biologické principy výroby bez přidaných siřičitanů

Elegantní šumivé víno po kterém nebolí hlava. Ideální volba jako aperitiv a pro párování s pokrmy s mořskými plody.

Prosecco po kterém nebolí hlava. Ideální volba jako aperitiv a pro párování s těstovinami nebo studenými mísami.

Růžové prosecco po kterém nebude bolet hlava. Ideální volba jako aperitiv a pro párování s pokrmy s mořskými plody, rybou.

Původní odrůda severu Itálie modrých hroznů Raboso z nové řady Redentore, kterou charakterizují biologické principy výroby bez přidaných siřičitanů. Odrůda Raboso Piave je nejnámější původní odrůdou na vinohradech v údolí řeky Páv. Vyniká potenciálem dlouhodobého zrání a víno je tak předurčeno archivaci, Zaujme jemnou tříslovinou a vyšší kyselinkou, která se snoubí s intenzivní vůní černých třešní a ostružin. Barva: Intenzivní rubínová s granátovými odlesky. Buket: Dominantní tóny zralých třešní, malin s jemnými květinové tóny fialky a koření. Chuť: Příjemné třísloviny a dobrá struktura s plnějším tělem.

Oblíbená odrůda modrých hroznů Refosco z nové řady Redentore kterou charakterizují biologické principy výroby bez přidaných siřičitanů.

Hledáte víno bez přidaných siřičitanů ? Ideální volba po které Vás nebude bolet hlava.

Toto šumivé víno ocení milovníci sladších ovocných chutí. Je vynikající jako aperitiv, ke slaným jídlům, studeným a teplým předkrmům, rybě či hlavnímu chodu.

Prosecco, které vás oslní svým jemným a přetrvávajícím perlením. Ocení jej především milovníci sladších šumivých vín. Je ideální jako aperitiv, ke studeným i teplým předkrmům, k rybě či mořským plodům.

Garboso je červené víno vyrobené z odrůdy Barbera, které vyniká příjemnou ovocnou vůní po zralých švestkách a lesních jahodách.

Není rulanda jako rulanda. Tato italská z Lombardie od vinařského mistra Roberta Gerbina má přímo opojnou vůni.