De Stefani
Rodina De Stefani vyrábí vína v regionu Veneto v Itálii již pět generací. Vína "Redentore" jsou získávána s filozofií, která charakterizuje způsob, jakým fungujeme: organické a biodynamické principy ve vinařství, energie vyráběná solárními panely, veganské principy, vinifikace s domorodými kvasinkami a bez přidaných siřičitanů.
Hrozny pocházejí z vinic v údolí Piave a kopcích Conegliano Valdobbiadene, které jsou na seznamu světového dědictví UNESCO, severně od Benátek. Klima, teplé během dne a chladné v noci, půda bohatá na jíl a mineralitu, blízkost Jaderského moře a pohoří Dolomity (Alpy) jsou klíčovými faktory pro nabídku ovocných a svěžích vín s velkou osobitostí.

Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut je symbolem nádherných kopců severně od Benátek, které jsou součástí světového dědictví UNESCO. Právě zde dozrávají hrozny pro toto výjimečné Prosecco, které vyniká jemným a přetrvávajícím perlením. Ideální volba jako aperitiv nebo přípitek, k rybě, těstovinám či rizotu.

Původní odrůda severu Itálie modrých hroznů Raboso z nové řady Redentore, kterou charakterizují biologické principy výroby bez přidaných siřičitanů. Odrůda Raboso Piave je nejnámější původní odrůdou na vinohradech v údolí řeky Páv. Vyniká potenciálem dlouhodobého zrání a víno je tak předurčeno archivaci, Zaujme jemnou tříslovinou a vyšší kyselinkou, která se snoubí s intenzivní vůní černých třešní a ostružin. Barva: Intenzivní rubínová s granátovými odlesky. Buket: Dominantní tóny zralých třešní, malin s jemnými květinové tóny fialky a koření. Chuť: Příjemné třísloviny a dobrá struktura s plnějším tělem.

Oblíbená odrůda modrých hroznů Refosco z nové řady Redentore kterou charakterizují biologické principy výroby bez přidaných siřičitanů.

Prosecco Rosé s lehkou, svěží a harmonickou chutí a elegantní lososovou barvou. Je vhodné pro každou příležitost. Skvěle se hodí jako aperitiv, k předkrmům, rybím pokrmům a grilovaným krevetám či langustám.
Redentore - Redeem your senses
Skvostná vína bez přidaných siřičitanů.
Redentore znamená vykupitel: osvobození od moru, který Benátky zasáhl v letech 1575 až 1577. Evokuje jeden z nejtradičnějších svátků, festival Redentore. Každý třetí víkend v červenci Benátčané oslavují vysvobození z moru velkolepým ohňostrojem a luxusními večeřemi, když se přístav San Marco zaplní loděmi.