De Stefani
Rodina De Stefani vyrábí vína v regionu Veneto v Itálii již pět generací. Vína "Redentore" jsou získávána s filozofií, která charakterizuje způsob, jakým fungujeme: organické a biodynamické principy ve vinařství, energie vyráběná solárními panely, veganské principy, vinifikace s domorodými kvasinkami a bez přidaných siřičitanů.
Hrozny pocházejí z vinic v údolí Piave a kopcích Conegliano Valdobbiadene, které jsou na seznamu světového dědictví UNESCO, severně od Benátek. Klima, teplé během dne a chladné v noci, půda bohatá na jíl a mineralitu, blízkost Jaderského moře a pohoří Dolomity (Alpy) jsou klíčovými faktory pro nabídku ovocných a svěžích vín s velkou osobitostí.
Extra suché delikátní prosecco s nižším obsahem zbytkového cukru do 3 g/l.
Původní odrůda severu Itálie modrých hroznů Raboso z nové řady Redentore, kterou charakterizují biologické principy výroby bez přidaných siřičitanů. Odrůda Raboso Piave je nejnámější původní odrůdou na vinohradech v údolí řeky Páv. Vyniká potenciálem dlouhodobého zrání a víno je tak předurčeno archivaci, Zaujme jemnou tříslovinou a vyšší kyselinkou, která se snoubí s intenzivní vůní černých třešní a ostružin. Barva: Intenzivní rubínová s granátovými odlesky. Buket: Dominantní tóny zralých třešní, malin s jemnými květinové tóny fialky a koření. Chuť: Příjemné třísloviny a dobrá struktura s plnějším tělem.
Redentore - Redeem your senses
Skvostná vína bez přidaných siřičitanů.
Redentore znamená vykupitel: osvobození od moru, který Benátky zasáhl v letech 1575 až 1577. Evokuje jeden z nejtradičnějších svátků, festival Redentore. Každý třetí víkend v červenci Benátčané oslavují vysvobození z moru velkolepým ohňostrojem a luxusními večeřemi, když se přístav San Marco zaplní loděmi.