Podle vinařství, Strana 5

Perlivé víno vyrobené metodou ancestrale kdy víno leží na kvasničních kalech a fermentuje delší dobu než je obvyklé pouze v láhvi. Vinař pak ponechává přírodní kvasnice v láhvi.

Odrůda bílýách hroznů Pecorino je nejnámější původní odrůdou na vinohradech v oblasti Abruzzo...

Víno, které při ochutnání odhaluje svou jedinečnost – elegantní, harmonicky sladěné třísloviny a osvěžující živost. Má neodolatelnou chuť, která láká k dalšímu doušku. Výtečný mix odrůd Sangiovese, Cabernet Sauvignon a Merlot. Vino s vůní lesních plodů, koření, tmavých bobulí a červených květů. Výborné k rizotu s masem, grilovanému masu či vyzrálým sýrům.

Bílé víno s elegantními citrusovými tóny tropického ovoce, jako ananas či banán, a stopou mandlí. Skvěle se hodí k rybám a mořským plodům, zejména korýšům, a také k drůbeži.